Formulare pentru impozite și taxe locale

Lista formularelor tipizate pentru stabilireataxei de salubrizare datorată de proprietari de imobile persoane fizice/persoane juridice şi de chiriaşi în locuinţe proprietate de stat/UAT

 1. ANEXA 1 – Declarația de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de proprietari de imobile persoane fizice/persoane juridice şi de chiriaşi în locuinţe proprietate de stat/UAT, la clădiri rezidențiale.
 2. ANEXA 2 – Declarația de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de chiriași persoane fizice/persoane juridice, la clădiri rezidențiale.
 3. ANEXA 3 – Declarația de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de persoane fizice/persoane juridice, proprietari de imobile nerezidențiale.
 4. ANEXA 4 Declarația de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de persoane fizice/juridice (chiriași în imobile nerezidențiale).
 5. ANEXA 5 – Declarația RECTIFICATIVĂ de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de proprietari de imobile persoane fizice/persoane juridice şi de chiriaşi în locuinţe proprietate de stat/UAT, la clădiri rezidențiale.
 6. ANEXA 6 – Declarația RECTIFICATIVĂ de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de chiriași persoane fizice/persoane juridice, la clădiri rezidențiale.
 7. ANEXA 7– Declarația RECTIFICATIVĂ de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de persoane fizice/persoane juridice, proprietari de imobile nerezidențiale.
 8. ANEXA 8 Declarația RECTIFICATIVĂ de impunere în vederea stabilirii cuantumului taxei de salubrizare datorată de persoane fizice/juridice (chiriași în imobile nerezidențiale)

Lista formularelor tipizate pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale

 1. ITL001 Declaraţie fiscală pentru stabilirea impozitului / taxei pe cladiri in cazul persoanelor fizice
 2. ITL002 Declaraţie fiscală pentru stabilirea impozitului / taxei pe cladiri in cazul persoanelor juridice
 3. ITL003 Declaraţie fiscală pentru stabilirea impozitului / taxei pe teren in cazul persoanelor fizice
 4. ITL004 Declaraţie fiscală pentru stabilirea impozitului / taxei pe teren in cazul persoanelor juridice
 5. ITL005 Declaraţie fiscală auto fizice si juridice
 6. ITL006 Declaraţie fiscală auto 12 tone juridice
 7. ITL007 Declaraţie fiscală auto apa juridice
 8. ITL010 Cerere_certficat_fiscal pers fizice
 9. ITL012 Cerere certf fiscal juridice
 10. ITL014 Declaraţie fiscală pentru stabilirea taxei pentru servicii de reclamă şi publicitate în cazul contribuabililor persoane juridice
 11. ITL015 Declaraţie fiscală pentru stabilirea taxei pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate
 12. ITL027 Declaratie scoatere din evidenta mijl transport

>>> actualizează lista

Print Friendly, PDF & Email